”Hej, jag är Marie Leandersson, en certifierad fransstylist, nagelterapeut, spraytanstylist, sockervaxterapeut , trådningsstylist och medlem av Svenska Fransstylisters Riksförbund. På min skönhetsalong, som är bekvämt belägen vid busstationen i centrala Dals-Ed, erbjuder jag en mångfald olika skönhetsbehandlingar. Naturligtvis skräddarsyr jag alla behandlingar efter dina önskemål. Avskildhet och diskretion är en självklarhet vid behandlingar som spraytan och sockervaxning!

Behandlingar på Salongen:

Naglar

Jag skapar dina naglar för alla tillfällen, inklusive förlängning med vit fransk manikyr, glitter och dekorationer. Stärk upp svaga naglar med Gelpolish, en gelelack som håller i 2-3 veckor. Jag använder produkter från nailsystems.

Sockervaxning

Besväras du av generande hårväxt? Jag hjälper dig att avlägsna oönskat hår genom sockervaxning. Vaxet jag använder kommer från en svensk tillverkare.

Trådning

En flera tusen år gammal hårborttagningsmetod där man tvinnar en tråd och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med. Ett skonsamt sätt att avlägsna oönskat hår i ansiktet.

Make up / Hudvård

På Salongen hittar du produkter från bland annat Pierre Rene och Clochee. Jag hjälper dig att hitta rätt makeupprodukter eller hudvård för din hy, som att hitta en matchande foundation.

Ögonfransar / Bryn

Jag erbjuder lashlift för att färga och lyfta dina egna ögonfransar, vilket ger intrycket av att du ser piggare ut och öppnar upp ögat. För ögonbrynen kan du välja mellan browlamination eller traditionell färgning och formning, stylade efter dina önskemål.

Fransförlängning

Välj mellan singelfransar, volymfransar eller megavolym. Sedan maj 2021 är jag diplomerad fransstylist och är även lärare för The Lashart Academy

Jag trivs med att ständigt utvecklas och är alltid öppen för förslag om nya behandlingar. Kom och låt mig göra dig lite vackrare! Varmt välkommen till min salong i centrala Ed!”

The Perfect Eye 2022, Första plats, lashlift,  senior.
SM 2022: Andra plats, volymfransar, junior.
SM 2022: Första plats, singelfransar, junior.
Black Swan 2021, Första plats, Lashift, master.

Jag är även medlem i SFR